Semalat babagan Produk Semalt lan Kepiye Cara Bisa Ningkatake Sampeyan ing Top 10 Google Searches



Halaman pertama google ngontrol lalu lintas 92%. Apa tegese kanggo bisnis sampeyan? Iku tegese SEO luwih penting tinimbang sadurunge.
Yen sampeyan nglakokake bisnis, nggoleki perkara kaya kepadatan tembung kunci, backlinking, lan panguwasa telusuran bisa entuk akeh wektu. Yen sampeyan nyoba ngalangi iki kanthi ngatasi kabutuhan klien, mula ora mungkin. Penekanan iki kenapa sampeyan butuh kerja darmabakti saka tim profesional ing SEO.

Ngenalke Semalt

Semalt minangka perusahaan sing wis nyedhiyakake pentinge SEO. Dheweke nyedhiyakake dhukungan kanggo perusahaan sing ora duwe ahli SEO omah.
Dheweke uga nggarap wong-wong sing ora ngerti karo SEO kanthi nyoba gratis 14 dina layanan. Dheweke uga duwe produk sing khusus kanggo wong sing ora pengin mlebu ing sisih teknis: AutoSEO.

Nggawe Kisah Sukses Sing

Semalt minangka perusahaan sing ngupayakake rekaman trek sing wis kabukten. Dheweke duwe pirang-pirang kasus sukses, sawetara sing bisa ndeleng mundhak banget. Ing kasus Surgery TR, dheweke nyumbang kanggo nambah 14 kali. Sampeyan bisa ndeleng rincian lalu lintas ing ngisor iki.

AutoSEO nempatake perusahaan ing 100 paling dhuwur kanggo 179 tembung kunci sajrone patang wulan. Sing digawa menyang ndhuwur 10 yaiku paket FullSEO. Paket iki ngidini wong-wong mau kena lalu lintas 92% sing luwih angel kanggo wong sing nggoleki layanan iki. Kita bakal ngrembug tinjauan lengkap babagan istilah kasebut mengko, nanging kasus sing ringkes yaiku : Semalt kerja.

Semalt Minangka agensi lengkap sing nyewa kelompok wong sing dibangun kanggo ngatasi perusahaan sing kudu pangkat kanggo SEO. Dheweke minangka organisasi global, dadi sampeyan bisa uga ngomong basa sing umum.
Sampeyan bisa komunikasi karo wong-wong mau ing Skype, WhatsApp, telegram.me, email, utawa telpon. Sampeyan kabeh bisa ndeleng tim ing kaca staf. Sampeyan uga bisa njupuk sawetara wektu kanggo ngujo kura-kura.

Nggolek ing Terminologi

Yen sampeyan maca iki, sampeyan bakal kepengin weruh SEO. Sampeyan bisa uga dadi freelancer, pemilik bisnis cilik, utawa agensi pemasaran liyane.
Ing kasus apa wae, sampeyan ora bakal adoh tanpa ngerti sawetara jargon ing industri kasebut.

Apa SEO?

SEO, utawa Search Engine Optimization, nggawe situs web kanthi cara sing kaya nalika wong nggoleki istilah tartamtu, sampeyan bakal nemokake sampeyan. Tembung kasebut, utawa tembung kunci, nambah jumlah lalu lintas menyang situs web sampeyan. Contone, yen sampeyan pengin dadi dokter bedah plastik sing dikenal kanggo rhinoplasti, tembung kunci sampeyan bisa uga kalebu "operasi rhinoplasti" utawa "rhinoplasty murah."

Algoritma Google di bangun kanthi cara nyambungake wong menyang situs web sing relevan. Deleng conto ing ndhuwur, sing nggunakake tembung "rhinoplasty." Dheweke uga duwe wewenang amarga asale saka sumber sing bisa dipercaya. Iki nindakake kanthi ngirim crawler, utawa bot sing dibangun kanggo mindhai situs web. Crawler nemtokake kualitas adhedhasar sawetara faktor sing beda.
Ana pirang-pirang faktor liyane sing kalebu ing SEO, lan ora bakal kalebu kabeh, nanging iki bakal penting kanggo sampeyan ngerti babagan apa sing ditrapake ing fitur Semalt. Blog kita duwe pandhuan sing luwih lengkap babagan SEO manawa sampeyan pengin luwih rumit babagan subyek kasebut.

Kepiye Produk Semalt Ningkatake SEO Sampeyan

Saiki kita duwe ide sing luwih apik babagan apa sing dikarepake, kita bisa mlebu ing produk Semalt kanthi luwih jelas. Kita fokus ing wilayah sing ditemokake ing tab produk kanggo miwiti. Iki kalebu:

Apa AutoSEO?

Situs web kasebut nemtokake manawa AutoSEO kanggo sing pengin nambah turnamen situs web, nanging tanpa nandur modal dhuwit sing akeh. AutoSEO minangka produk dhasar kanggo wong sing pengin njaluk SEO. Kanthi 14 ewu wong ing luwih saka 192 negara, promosi iki entuk popularitas.


Alasan gedhe kanggo popularitas iki yaiku uji coba 14 dina .99 sen sing ditawakake. Kanthi pikantuk AutoSEO, spesialis ditugasake menyang akun kanggo nganalisa situs sampeyan. Spesialis SEO bakal nemokake tembung kunci sing umume digunakake ing industri sampeyan, nanging cukup unik kanggo nyedhiyani sampeyan karo pengunjung sing pengin tuku.
Semalt nyedhiyakake laporan peringkat liwat sistem analisis sing. Sampeyan bisa ndeleng carane perusahaan ditindakake kanthi ndeleng dashboard, yaiku fitur utama nalika mlebu.

Sawise nganalisa kata kunci ing industri sampeyan, tujuan pungkasan yaiku kanggo nggawe link menyang situs web sampeyan kanggo mesthekake yen sampeyan duwe tembung kunci peringkat.
Dheweke uga nggunakake link jangkar, sing bakal pangguna pangguna menyang titik tartamtu ing kaca sing ana gandhengane. AutoSEO nggabungake link jangkar iki karo non-jangkar kanggo netepake link jeneng merek sampeyan minangka sumber sing duwe wewenang bareng karo tembung kunci kasebut.
Pricing ing sistem iki bakal beda-beda antarane $ 99 saben wulan nganti $ 900 saben taun. Sampeyan bisa milih dawa kampanye dadi siji wulan, telung wulan, nem wulan, utawa setaun. Miturut perbandingan, akeh situs web SEO liyane duwe rega dhasar ing $ 1000 kanggo kampanye. Paket uga duwe pilihan luwih sithik.

Apa FullSEO?

FullSEO minangka versi maju AutoSEO. Bentenane sing paling penting antarane iki lan AutoSEO yaiku sampeyan duwe manajer Semalt sing ditugasake kanggo kasus sampeyan. Manajer kerja karo pakar SEO ing wiwitan, lan banjur ngirim sampeyan laporan biasa babagan kemajuan kampanye.
FullSEO minangka investasi ing ngarep bisnis. ROI, utawa ngasilake investasi, umume sekitar 700% adhedhasar pengalaman klien sadurunge. Kanggo saben 100 dolar sing sampeyan gunakake, entuk ngasilake 700.
Contone, agensi real estate ing Meksiko duwe lalu lintas meh 700% , nyebabake wong-wong mau menyang slot nomer siji ing sawetara tembung kunci. Kanthi kasedhiya ing slot ndhuwur kanggo 724 tembung kunci, ngidini target target sing nggoleki properti ing Meksiko kanthi luwih gampang. Tanpa FullSEO, dheweke ora bakal weruh tingkat lalu lintas iki.


Kanggo perbandingan apik apa sing ditindakake perusahaan liyane, kita bisa ndeleng ing WebFX. WebFX nawakake macem-macem fitur SEO lan alat analisis sing nyengsemaken. Nanging, Semalt duwe liyane variasi ing pilihan rega.
Kanggo bisnis cilik sing duwe anggaran cilik, iki luwih terjangkau. Ing sangisore pilihan FullSEO, Semalt seneng njaluk sampeyan rega rega kanggo paket SEO lokal. Semalt kepengin nggarap anggaran sampeyan. Cepet cepet situs web kasebut ngungkapake biaya bulanan minimal $ 475 saben wulan.
Sampeyan bisa nyoba nyoba ing 14 dina lan AutoSEO supaya bisa nyukupi ide sampeyan. Nanging, sampeyan bisa uga kudu nggunakake situs web sing beda, amarga Semalt bakal menehi pitunjuk babagan apa paket sing bakal bisa digunakake kanggo saben situs. Cukup, para pengecer liyane ora menehi variasi produk sing padha karo Semalt.

Apa sing E-Dagang SEO?

Semalt nawakake produk khusus kanggo sing duwe E-Commerce, utawa toko online. Paket iki kaya sing wis kasebut lan luwih saka tambahan produk AutoSEO lan FullSEO.
Semalt target tembung kunci frekuensi rendah adhedhasar produk lan merek kasebut. Tembung kunci sing kudu sampeyan rangking, utawa tembung kunci sing bakal diwenehake, wis fokus ing wong sing nggolek produk tartamtu.
Contone, yen sampeyan pengin pangkat karo tembung kunci tartamtu, "jam tangan murah sing katon larang," sampeyan bakal nemokake manawa dhaptar ndhuwur saiki kalebu dhaptar dhaptar utawa video.

Kanthi E-Dagang, sampeyan bisa nemokake jam tangan ing antarane sepuluh dhaptar utawa video sing paling dhuwur iki. Kanthi sawetara tembung kunci sing diluncurake lan SEO sing apik, sampeyan bakal nggawa bisnis sampeyan menyang level kuoso sing padha kanggo tembung kunci iki.

Apa Analytics?

Analytics minangka istilah sing digunakake dening akeh perusahaan. Google nduwe kabeh app sing dibangun kanggo nglacak kepiye iklan mbayar sampeyan sing jenenge Google Analytics. Produk iki luwih saka aspek AutoSEO lan FullSEO, lan dashboard dilengkapi karo loro produk kasebut.
Alat analisis Semalt nyedhiyakake kapercayan marang konsumen kanthi cara sing gampang diwaca. Uga nyedhiyakake Semalt tanggung jawab, menehi bukti kampanye mbayar sampeyan. Ing ngisor iki sawetara statistik kanggo wong sing nggunakake fitur analytics.

Analisis jero nyedhiyakake kemampuan kanggo ngawasi pesaing sampeyan, ngenali pasar anyar, lan nampa tembung kunci sing disaranake sing dibutuhake kanggo entuk informasi kasebut. Uga, Semalt ngidini sampeyan nglacak posisi sampeyan ing wayah awan.

Apa SSL?

Yen sampeyan ndeleng situs web pindhah saka HTTP menyang HTTPS, iki minangka conto sertifikat SSL sing digunakake. Fitur keamanan iki ndhelikake data supaya angel kanggo hacker entuk akses kanggo ngenali informasi, kayata data kertu kredit.
Iki dadi kabutuhan yen sampeyan situs web E-Commerce utawa situs web basis layanan sing nyimpen data pelanggan sensitif. Kajaba iku, yen Google ngerteni situs sampeyan minangka lokasi sing aman, bakal entuk kasempatan luwih apik kanggo entuk rangking sing luwih dhuwur.

Ringkesan babagan carane Semalt bisa mbantu Sampeyan Meningkat ing Top 10
Kanthi cathetan trek sing wis kabukten, atusan pelanggan sing marem, lan tim profesional sing macem-macem, Semalt minangka tim sadar rega individu sing gelem kerja bareng sampeyan kanggo njamin manawa sampeyan bisa nggayuh tujuan sampeyan.
Kita wis ndeleng carane AutoSEO, FullSEO, E-CommerceSEO, Analytics, lan SSL kabeh duwe keuntungan kanggo nyopir lalu lintas menyang situs web sampeyan. Kanthi spesialis lan manajer tim, sampeyan bakal nemokake tembung kunci sing penting, lan backlink sing dibutuhake kanggo nggawa situs web sampeyan ing ndhuwur Google.